Ons team


Het leukste van kinderen begeleiden is dat je ze ziet groeien. Daar gaan we met elkaar voor. We enthousiasmeren elkaar, helpen elkaar en stimuleren elkaar. Zo proberen we uw kind de beste begeleiding te geven. Hieronder kun je zien wie wij zijn!


 

Fennij de Jong
Zorgboerin, Zorgcoördinator en Verpleegkundige

Ik ben Fennij, BIG-geregistreerd verpleegkundige en run als zorgboerin samen met Gijs onze mooie zorgboerderij. Ik vind het prachtig om te zien hoe kinderen ontspannen en zich ontwikkelen als ze een weekend bij ons op de boerderij spelen. Samen met ons team proberen we een thuis te creëren voor deze kinderen. Ik ben trots op wat wij de kinderen kunnen bieden.

Behaald diploma:
- Verpleegkunde (BIG geregistreerd: 39003828430)
- Middelbaar Sociaal Pedagogisch Onderwijs (opleiding tot gezinsverzorgende)


 

Gijs de Jong
Zorgboer

Ik ben boer Gijs en sta samen met mijn vrouw Fennij aan het roer van de boerderij. De dieren zijn mijn verantwoordelijkheid. Ik ben erbij als nieuwe lammetjes geboren worden of als de schapen geschoren worden. Timmeren kan ik als geen ander en daar help ik de kinderen graag mee. Ik geniet er echt van te zien dat kinderen zo goed kunnen ontspannen door het spelen bij ons op de boerderij.

Behaald diploma:
- Veehouderij


 

Renske van Leeuwen
Orthopedagoog en GZ-psycholoog

Mijn naam is Renske. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Kinderen op Stap. Na een aantal jaar als orthopedagoog op de groep te hebben gewerkt, denk ik nu vanaf een afstand mee over de kinderen, het beleid en de begeleiding. Wekelijks bespreek ik lopende zaken met Fennij. Dit doe ik naast mijn werk in een grotere specialistische GGZ-instelling, wat maakt dat ik ook vanuit een andere invalshoek kan meedenken.

Behaalde diploma's:
- Orthopedagogiek (SKJ-geregistreerd: 120003621)
- Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-geregistreerd: 99925386525)


 

Marije Spruit
Pedagogisch en Administratief medewerkster

Mijn naam is Marije. Op de zorgboerderij ben ik door de weeks verantwoordelijk voor administratieve taken, contact met ouders en individuele begeleiding van kinderen. In het weekend ben ik altijd aanwezig en houd ik me bezig met de begeleiding van de kinderen. Mijn kennis over de natuur deel ik graag met hen door regelmatig een wandeling te maken door de Haastrechtse polder. Ik vind het leuk om kinderen op deze manier te zien ontspannen.

Behaalde diploma's:
- Onderwijsassistent
- Landscape & Environment Management


 

Chantal van den Heuvel
Pedagogisch medewerkster en Rots en Water trainster

Mijn naam is Chantal. Het leuke van de zorgboerderij vind ik dat je de kinderen spelenderwijs heel veel zelf laat ontdekken. Op de boerderij ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van de kinderen bij de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast geef ik individuele begeleiding, wat ik een erg leuk aspect van mijn werk vind. Bij de individuele begeleiding, maar ook in groepsvorm, zet ik graag het programma Rots en Water in, waarbij ik de kinderen bijvoorbeeld leer om weerbaarder te worden of om op de juiste manier te reageren bij boosheid.

Behaald diploma:
- Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker


 

Carola Willems
Pedagogisch medewerkster en Beleidsmedewerkster

Ik ben Carola, SKJ-geregistreerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Op de zorgboerderij ben ik doordeweeks werkzaam als beleidsmedewerker, heb ik contact met ouders en geef ik individuele begeleiding. In het weekend sta ik op de groep. Ik vind het leuk om met groepen kinderen te werken. Het werk op de zorgboerderij sluit daar goed op aan. Ik vind het heel mooi om te zien dat ieder kind anders is en probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat ieder kind nodig heeft.

Behaald diploma:
- Sociaal Pedagogische Hulpverlening
  (SKJ-geregistreerd: 110021003)


 

Laura Wammes
Pedagogisch medewerkster en Rots en Water trainster

Mijn naam is Laura, SKJ-geregistreerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ik geniet van het werk op de boerderij en vind het leuk om buiten allerlei activiteiten te doen met de kinderen. Ook ondersteun ik kinderen graag bij het maken van huiswerk. Verder geef ik Rots en Water training, waarin ik de kinderen leer welke houding zij in verschillende situaties het beste kunnen aannemen. Doordeweeks ben ik werkzaam met betrekking tot het schrijven van begeleidingsplannen en contacten met ouders.

Behaalde diploma's:
- Sociaal Pedagogische Hulpverlening
  (SKJ-geregistreerd: 110026847)
- Onderwijsassistent
- Recreatie


 

Geerte van der Sluis
Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Geerte. Ik werk graag met de kinderen op de zorgboerderij, vooral actief buiten bezig zijn vind ik erg leuk. Het enthousiasme van de kinderen op de boerderij is groot, daar geniet ik van.

Behaald diploma:
- Maatschappelijk Werk en Dienstverlening


 

Sanne van Zandwijk
Pedagogisch medewerkster

Ik ben Sanne en ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Utrecht. Ik heb altijd al graag met kinderen gewerkt en daarom vind ik het heerlijk om er in het weekend voor te zorgen dat de kinderen een fijne dag op de zorgboerderij hebben. Of ik nu binnen of buiten met de kinderen ben, hun enthousiasme is het belangrijkste!

Diploma behaald:
- Sociaal Pedagogische Hulpverlening
  (SKJ-geregistreerd: 140012573)


 

Rosan Kemp
Pedagogisch medewerkster en VerpleegkundigeNog geen tekst beschikbaar...Diploma behaald:
- Verpleegkunde
  (BIG-geregistreerd: 99925649030)


 

Nancy Wunderink
Pedagogisch medewerkster en Rots en Water trainster

Mijn naam is Nancy. Ik vind de paarden op de zorgboerderij helemaal geweldig, maar ik vind het nog geweldiger om de kinderen hier iets over te leren. Op de boerderij help ik ze daarom graag met paardrijden. Daartoe heb ik de opleiding tot 'aspirant-instructeur' gevolgd, waarmee ik officieel paardrijles mag geven. Ook leer ik kinderen door middel van Rots en Water training voor zichzelf op te komen.

Behaalde diploma's:
- Zorg, natuur en gezondheid
- Aspirant-Instructeur paardrijden


 

Juliëtte de Jong
Pedagogisch medewerkster en Rots en Water trainster

Mijn naam is Juliëtte en ik loop al mijn hele leven rond op het erf van de zorgboerderij. Net als mijn ouders, Fennij en Gijs, heb ik hart voor kinderen en zorg ik graag voor kinderen. Ik begeleid de kinderen graag met activiteiten buiten. Samen met Nancy heb ik tevens de Rots en Water training gevolgd bij het Gadaku instituut.

Behaald diploma:
- Helpende zorg en welzijn

Student:
- Gehandicaptenzorg


 

Mariëlle Kruijf
Pedagogisch medewerkster

Ik ben Mariëlle en zit in het laatste jaar van mijn studie Pedagogiek. Ik houd ervan om buiten te zijn en de kinderen daar te begeleiden. Ik heb zelf ook een jong zoontje en dochtertje. Zij zijn net als de kinderen op de zorgboerderij twee boefjes, maar tegelijkertijd echte schatten!

Student:
- Pedagogiek


 


 

Manon Visser
Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Manon en sinds september 2017 werk ik in het weekend en in de schoolvakanties op de zorgboerderij. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool Utrecht en heb vorig jaar de opleiding tot Onderwijsassistente afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen in het Speciaal Onderwijs. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken en hun spelenderwijs iets te leren.

Behaald diploma:
- Onderwijsassistent

Student:
- Social Work


Nog geen foto beschikbaar...
 
 

Femke Post Uiterweer
Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Femke. Vanuit mijn opleiding Toegepaste Psychologie heb ik stage gelopen op de boerderij. Tijdens deze stage kwam ik erachter hoe leuk ik het vind om kinderen spelenderwijs (sociale) vaardigheden aan te leren, een werkwijze die ik graag toepas. Inmiddels sta ik ieder weekend op de groep en schrijf ik doordeweeks onder andere begeleidingsplannen. 

Behaalde diploma's:
- Facilitaire dienstverlening
- Secretaresse

Student:
- Toegepaste psychologie


 

Lisette Verleun
Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Lisette. Ik doe de opleiding Sport en bewegen-coördinator, waarbij ik als profilering Outdoor heb gekozen. Ik vind het leuk om actief met de kinderen buiten te zijn en hierbij de kinderen spelenderwijs steeds iets nieuws aan te leren. Belangrijk vind ik dat de kinderen op hun eigen manier en tempo groeien in vaardigheden die zij leuk vinden.

Student:
- Sportacademie


 

Pascal Hoogenboom
Pedagogisch medewerker

Ik ben Pascal en ik doe de opleiding Sport en Bewegen (Buurt, Onderwijs en Sport). Vanuit deze opleiding organiseer ik allerlei sportieve activiteiten voor de kinderen op de zorgboerderij. Dat doe ik vooral op zondag en af en toe op zaterdag. Zo kunnen de kinderen hun weekend op de zorgboerderij afsluiten door nog even actief te bewegen!

Student:
- Sport en Bewegen (Buurt, Onderwijs en Sport)
 


 

Corné van Schaik
Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Corné en ik werk in het weekend op de zorgboerderij. Mijn vaste werkdag is zondag en af en toe werk ik op zaterdag. Ik zit op het HMC en geniet van actieve werkzaamheden, in mijn vrije tijd ga ik graag naar de scouting. Het buitenleven en de actieve werkzaamheden breng ik graag over op de kinderen van de zorgboerderij. 

Student:
- HMC


 

Jasmijn van der Waal

Mijn naam is Jasmijn. Ik studeer Biologie aan de Universiteit Utrecht. In de toekomst zou ik graag de kant van de ontwikkelingsbiologie en neurobiologie willen opgaan. In mijn vrije tijd ben ik veel bij de paarden te vinden en ik vind het dan ook leuk om mijn liefde voor mens en dier te delen met de kinderen op de zorgboederij. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een leuk en ontspannen weekend hebben op de zorgboerderij. 

Student:
- Biologie

 


 

Frederike de Vries
Pedagogisch medewerkster


Nog geen tekst beschikbaar...


Student: 
- Social work
 


 

Anneke de Jong
Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Anneke en ik ben de dochter van Gijs en Fennij. Net als mijn ouders geniet ik van het begeleiden van de kinderen. Ik vind het vooral leuk om creatief bezig te zijn en bedenk dan ook steeds weer iets nieuws om met de kinderen te doen, bijvoorbeeld zeepjes of chocolaatjes maken. Verder ben ik veel in de Bakschuur te vinden, waar ik met de kinderen cake en koekjes bak.

Student:
- Verzorgende Individuele Gezondheidszorg