Koken met Chris Cuisine


Mijn naam is Christel Stolwijk-Prins en ik ben de trotse eigenaar van Chris Cuisine en Kids Cuisine. Naast mijn cateringbedrijf heb ik een privérestaurant in Haastrecht: De Stamtafel van Chris Cuisine. Het is mijn passie om creatief en ondernemend bezig te zijn met voeding. 

Nu mag ik sinds een aantal weken op zaterdagochtend koken met de kinderen van Kinderen op Stap. Geweldige kanjers zijn het, want iedere week weer toveren ze binnen 2 uur een fantastische lunch voor alle kinderen en medewerkers die die dag op de boerderij zijn. Van erwtensoep tot lasagne tot huzarensalade, niets is te moeilijk voor ze. En wat geniet iedereen ervan!

We maken er een heus restaurant van. De kinderen krijgen een koksmuts, mogen allemaal om beurten chefkok zijn en krijgen hun eigen mapje met alle recepten erin die ze gemaakt hebben, zodat ze deze thuis nog eens voor of met familie kunnen maken. 

Buiten het feit dat de kinderen het erg leuk vinden om uitgebreid te koken en hierin te leren, geven ze mij enorm veel voldoening van mijn werk. Ik geniet enorm van de kinderen.